Werkwijze

Wil je gezonder leven, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Zie je door de bomen het bos niet meer met wat je tegenwoordig allemaal wel en niet mag eten? Wil je van een aantal overtollige kilo’s af? Heb je lichamelijke klachten niet door je huisarts kunnen worden verholpen? 

Dan kan ik je misschien helpen. Samen met jou leg ik je huidige voedingspatroon onder de loep en in overleg stellen we samen een plan op. Eerst zal ik je vragen een week een voedingsdagboekje bij te houden. Hiervoor krijg je van mij een format. Ook stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe die je mag invullen. Aan de hand van het voedingsdagboekje en de ingevulde vragenlijst maak ik een analyse. Deze zal ik met je bespreken en bepalen of ik je denk te kunnen helpen. Als we samen verder gaan maak ik een voedingsplan passend bij jouw behoefte of klacht. Na een aantal weken evalueren we en ben je hopelijk op de goede weg. Onze laatste afspraak is om het resultaat te bespreken. De periode spreken we van tevoren met elkaar af. 

Dit kan zowel op afspraak of per e-mail, waar jouw voorkeur naar uitgaat. Voor sommige mensen is de drempel soms te hoog om face to face af te spreken, om wat voor reden dan ook, in dat geval biedt e-mail een prima alternatief. 

Onder tarieven vind je een overzicht van de kosten die ik reken per onderdeel. Mijn werkgebied is Groot Amsterdam, Zaanstreek en Laag Holland. Een afspraak kan bij mij thuis plaatsvinden of op locatie. In het laatste geval reken ik reiskosten á 19 cent per kilometer.